Студія танців у Києві

Estimated read time 1 min read

Наша студія танців у Києві запрошує всіх бажаючих навчитися відчувати ритми музики та відтворювати їх у рухах. У нас можуть навчатися учні будь-якого віку, починаючи від п’яти років до 50 років. Танці в Києві — це можливість вибрати напрямок, що цікавить, і приступити до уроків. Є тренування для дітей, для дорослих, для підлітків, для хлопчиків, для дівчаток і т.д.

Наші переваги

Серед головних переваг навчання у нашій школі варто виділити:

1. Різні види танців. У нашій студії танців можна вивчити такі напрямки: хіп-хоп, сучасну хореографію, хастл, urban, фрістайл, твердок, контемпорарі, класичні танці, естрадну хореографію, модерн, дитячі види танці та багато інших.

2. Будь-який ступінь підготовки. Для навчання у нас зовсім необов’язково мати навички, головне бажання. Ми розробляємо безліч спеціальних програм, якими навчаються навіть новачки. Приходьте на будь-яке з наших занять і ви захочете повернутися до нас знову.

3. Досвідчені педагоги. У нас працюють лише викладачі із досвідом. Вони постійно свою майстерність і з радістю діляться їм з вами.

4. Відмінне розташування. Студія танців у Києві знаходиться в кроковій близькості до метро. Тому доїхати до нас ви зможете без труднощів.

5. Уроки за дуже привабливими розцінками з педагогами-професіоналами. Проводимо як теоретичні, так і практичні знання.

Зали та класи нашої студії танців Bigdance у Києві мають у своєму розпорядженні все необхідне для комфортних занять. Ми пропонуємо тренування у невимушеній дружній атмосфері. Крім того, наші викладачі організовують міжстудійні батли та виступи, виїзні майстер-класи, фестивалі та інші захоплюючі виступи.

Не знаєте з чого почати? Запишіться на пробний урок. Зробити це можна безпосередньо на нашому сайті.

You May Also Like

More From Author