Особливості та сфери використання автогідропідіймача

Estimated read time 1 min read

Сьогодні на українському ринку одним із досить популярних та затребуваних типів спеціальної техніки є АГП – автогідропідйомник або автовишка. Вона передбачає наявність спеціальної конструкції, яка має вигляд поворотної стріли із закріпленим на її кінці робочим майданчиком.

Розмістити автогідропідіймач можна на різних моделях автомобільних шасі, в залежності від потенційних робіт (див. на сайті WinTechSolutions.com.ua). Зазвичай підйомник використовується для виконання різноманітних висотних робіт. При цьому в корзині для працівників можна організувати підйом не лише людей, але й необхідного інструменту та матеріалів.

 Сьогодні автогідропідйомник на українському ринку представлений в декількох модифікаціях. В залежності від висоти підйому АГП може бути маловисотною, коли підйом люльки не перевищує 17 метрів, середньовисотною із підйомом люльки до 30 метрів та висотною, де висота підйому люльки складає понад 30 метрів.

Окрім цього, автогідропідіймач, в залежності від особливостей конструкції, може бути колінчастим або телескопічним. У першому варіанті АГП складається із декількох секцій. Зазвичай це 2-3 коліна, які складаються за типом пантографа. Тут використовується система гідроциліндрів для розведення та складання цих секцій.

Що стосується телескопічного автогідропідіймача, то тут секція висувається та складається одна в іншу. Такий автогідропідйомник чимось нагадує антенну в радіоприймачі. Також можна придбати автогідропідіймач комбінованого типу, у конструкції якого є як складні секції, так і висувна конструкція. Вони досить складні у використанні та управлінні. Однак їх обирають ті компанії, які передбачають виконання різноманітних висотних робіт.

Найбільш поширеним варіантом АГП є автогідропідіймач колінного типу. Серед основних переваг цього обладнання можна виділити невелику висоту підйому, довговічність та надійність експлуатації, а також відносно просте управління та конструкція. Тим не менш, їм необхідно достатньо вільного простору для маневрів. Тож, за умов обмеженого простору, краще використовувати телескопічний автогідропідйомник.

Багато залежить не лише від ваших вподобань, але й від бюджету, який ви можете використати, та особливостей проведення висотних робіт. Тож, купуйте АГП, який буде відповідати максимально вашим потребам. Та пам’ятайте, що це надійне та довговічне обладнання, яке допоможе вам значно спростити повсякденну роботу.

You May Also Like

More From Author